You owe me your life

You'll live as long as I let you
You owe me your life
You'll die as soon as I give the order to get you

Killer
Life and death the facts it will always get you
Remember
Knife and techs the tools use to affect you



Då har man hunnit storhandla lite då och även tjockat i sig en del :( , hmmm senaste dagarna näringsintag har inte varit någon höjdare. eller vad sägs om öl och glass??? . Tur att det är Måndag imorgon så det blir lite ordning på livet igen. Men som jag nämnde tidigare så har jag sjukt mkt att göra heeeela veckan , vet inte riktigt hur allt ska gå ihop. T.o.m så jag är rädd att det går åt helvete :S

Undrar nästan vad jag gett mig in på och om det verkligen är värt det?! Fast känner jag mig själv rätt så är det rida ut stormen som gäller, ALLTID! Blåser det inte ens lite då finns jag inte...lite så ser mitt liv ut typ. 
Knasigt!


Min hatade äkta kärlek

Vi har bollat framochtillbaka en heldel genom åren DU och jag. Minns första gången vi sågs det var i en skitig lght hos en gemensam bekant. Jag satt och funderade på hur fan jag hamnade där... (efterfest) . Men sen såg jag DIG och förstog redan då att nu,nu, NU har jag hittat hem.

Vi levde ihop länge, tillsammans mötte vi både sorg och glädje. Jag hatade DIG samtidigt som jag älskade DIG många gånger . och det gör jag nog än idag.

Min fundering är hur man kan hata någon man älskar? ,och varför vi helatiden möts igen? Igår var det nära jag lät DIG hålla mig . Fast jag lovat sedan månader tillbaka att det var sista gången jag ens ville se DIG ! För den gången höll DU mig för hårt och för mkt.

Ibland funderar jag på om VI är menade DU och Jag eller om jag kanske bara behöver lära mig något av DIG?
Eller kanske det bara är så att DU är ett lätt offer för min dys sida, och jag ett offer för DIN?

DU finns INTE!


I´m Sorry , He´s Mine

Fuck!
För mkt att göra , påtok för mkt ilska, och en galen längtan.

Vet inte vart jag ska börja nysta riktigt ?


Damn,girl! Your so Hot!




Korsitaket :O

Vettni!!! ?

Jag tvättar! För fulla muggar dessutom. Båda maskinerna funkar!

HALLELUJA MOMENT!


Full sprutt bara!

Har fått reda på att jag skall läsa in ett medelande på finska för en änsålänge hemlig kund, känns skit läskigt . Har inte pratat finska på flera år ju :S
Men det är vell bara att göra som med allt annat skjuta från höften ! Det är tydligen en av mina starka sidor dessutom ;) hehe

Sov för första gången pålänge riktigt riktigt skönt, somnade direkt jag lag mig ner i sängen.
Imorgon kommer jag dessutom ha äran att kunna jobba hemifrån , tänkte då passa på att tvätta också.

Ett jäkla tjat om mitt tvättande, ni kanske nu tror att jag är sjukt hurtig och tvättar ofta. Men tyvärr är dte just tvärtom. Allt och lite därtill kommer alltid ivägen så det har inte blivit något. Istället fyndar jag nya kläder som sedan sammlas på högen. Men igår gjorde jag den fasansfulla upptäckten att jag hade massa kläder i tvättkorgen som jag knappt använt . Så nu jävlar ska det bli av om jag så ska tvätta bort hela livet.

Snart är det dags för dagens sista jobb insats iaf , teleintervju version längre blir det . Sedan blir det förhoppningsvis en tripp till solarieöarna och lite gym.

Måste passa på att besöka dom där öarna lite mera nu innan torsdag för sen får jag inte mera. Börjar bli nervös ,jag som verkligen verkligen är klen för sprutor :( Men vill man vara fin.....

                                                                                                                Damn you! I miss you!


                                                                                                                


In tha binge!

Hoppas stenhårt på skön nattsömn :)

Sleep tight

 


blablabla ...och jag önskar verkligen!

Då insomnia slagit till igen (inte så konstigt iof), så skriver jag vell lite till då...

Vill skriva så mkt men är rädd för att det bara gör saker värre." Men jag förstår bara inte vad du skulle dit och göra, du är också bättre än så. Ledsen att göra dig besviken , men du hör inte hemma där. Kanske en gnutta av dig men inte mer! Din plan var bättre, eller hur?"

Aja nog skrivet om det !

Ska försöka hålla fokus på annat nära hjärtat istället och förhoppningsvis sånt som ska dit haha ;) eller nja det där va att ta i . Men iallafall nån att ha kul med. Tror dock att jag kanske fått rådissen... ?! Då får jag nöja mig med galenskaper med Grabbarna Grus istället (inte för att det är fel). Börjar misstänka att Romme kan bli riktigtriktigt köttigt :S . Och givetvis har man själv turen med sig att sova med ett gäng singel tjejer med stor aptit för alkohol.... Kunde ju inte bli bättre!  FAN!

Förutom samtal till kattdoktorn så är schemat späckat imorgon. Träning klockan 6 om jag kmr upp vill säga, sedan intervju klockan 10:00 där efter hästeri , sedan tillbaka och jobba tackolov hemifrån. Tvätta ,träna lite till ,städa (ev sanera).
Vette fan hur jag ska hinna med allt... Men på nåttvis så brukar det gå ihop. Bara man blir trött så man kan sova någongång ,kan bli kämpigt annars.
Är faktiskt riktigt taggad för en ny vecka med mina nya arbetsuppgifter :) Mest taggad är jag nog inför Torsdagen , eller mest nervös kanske. Jag som är spruträdd å allt. Hoppas nån kan följa och hålla mig i handen ....

Nää nu hitta nått som får mig att somna , lite 45min med Renée kanske?

                                                                                    Beep Ipone, BEEP!♥


Som om tiden stod stilla...

Hmm, vart ska jag börja.

Har varit en onödigt händelserik helg,trots att jag själv bara tillbringat den i sängen så har jag lyckats "ställt till" med både det ena och det andra :S
Nää skämt å sido jag har faktiskt inte ställt till med nått, det är andra så duktiga att sköta åt mig.
Jag gör många dumma val i mitt liv , men Du var fan det dummaste. Tur att jag inte hade någon tillit what so ever. För något har jag lärt mig iallafall och det är skillnaden på "having some fun" och "the real deal". Det var mig tidigare inget förunnat, men numera kan jag !:) Jag vet direkt när det är Waste of
Emotion
. Jag lärde mig visst en heldel förra året !
Tror det är min tur att leka av mig efter endast låååånga förhållanden bakom mig.

Men såhär trodde jag aldrig du skulle ens tänka tanken att behandla dig själv eller mig heller för den delen. Så besviken är jag givetvis. Men mest av allt är jag rädd för att inget och då menar jag INGET har förändrats i den världen, på den platsen sen tamefan dom byggde skiten! Samma Lowlife fuckers med samma Lowlife attityd, samma Lowlife problem. Shit människor ta er samman! Här kan vi snacka tragedikomik. Som jag inte saknar!


Annars då ...har just badat stor kissen och gjort den förfärliga upptäckten att hon förmodligen har ringorm, vilket då givetvis betyder att katt nr2 har det samma. Blir bad för honom imorgon så då får vi se om jag hittar nått. Veterinär samtal och sanering står först på tu imorgonbitti med andra ord. Surt sa räven!

Och du M ta hans pickopack ut igenom dörrn, han är inte värd dig!
Kanske lätt för mig att säga , men seriöst saker och ting på den sidan världen lär bara bli bättre en kortare stund. Ta hand om dig!♥


Snabba Cash...

såg vi i tisadags , sjukt dålig film. Men sällskapet var dessto bättre :) . Vart nån öl och lite Wirre efter filmen ( I know, jag föll för grupptrycket ). Usch jag hatar verkligen alkohol, det är gott men fy fan vad jag hatar ruset. speciellt i efterhand haha.

Men samman taget måste jag säga att det vart en sjukt lyckad kväll ;) , var riktigt längesedan jag hade så roligt. Måste göras om helt klart!

Mat nu, sen jobb nummer 2 .

Over.and.Out!


Forever young!

En annan börjar ju bli till åren det börjar komma ikapp en allt man utsatt sig för. Men nu jävlar ska vi fräscha till oss! Vendela kliniken Tors den 28/1 , kommer bjuda er på lyckan med före och efter bild haha :P . Är ju för jävligt egentligen att man fallt för grupptrycket och tänker trycka i sig den där skiten. Vem vet jag kanske ser ut som Kaisa Anka goes Lollo Ferriar när det här är klart... dom säger ju att det lätt blir ett beroende! Huah! Nää knappt märkbart är det vi söker :)


Naked Truth


För er som inte vet det så lider jag sen en tid tillbaka av sömnrubbningar. Inte så att jag vänt på dygnet, utan bara det att jag kan inte somna in.Eller kan å kan , jag gör det ju så småning om men vägen dit är lååååång. Sen när jag väl somnat är det inga problem, då skulle någn kunna släppa en bomb brevid.
Jag lider verkligen, sjukt trött :(
Tror det är nått jag måste bearbeta , men vet inte vad... det är inte direkt så jag ligger och funderar på saker som förr i tiden. Men nått fel är det ju!


Maybe see you later...

...maybe catch you then, oh
Now is complicated
I’ve got psychological defense

I hope my heart's resistant
You critical disease you
If you pull my cover
you’ll be, be infecting me


Nyss hem kommen från gymmet vart ett stenhårt mag pass,skönt för jag var så jävla arg så jag ville gråta.
Men nu har det gått över ! Nu är det bara sjukt tomt. But thats life =)
Det går alltid över...

Snart dags för en ny vecka med nya utmaningar, oj vad den här helgen gick fort!


Tanken slog mig

MEN JAG VILL INTE!!!!


usch vad har jag nu ställt till med.... :S

Skidfylla nästa!


Blää vad seg jag vart idag när jag trilla hem med jätte packningen.

När vi ändå pratar packning... börjar närma sig skidresa med jobbet. Folket pratar inte om annat, och jo visst det skall bli kul. Men fuckar upp min plan rejält! Hoppas jag klarar hålla karaktären från alla alkoholhaltigadrycker och snabb mat som afterskin kan erbjuda.

Blir en blandad kompott av aktiviteter för mig lite av varje kan man säga utför,längd och ridning =). Så kanske inte finns så mkt afterski tid för mig :P.

Men ska bli sjukt kul att träffa alla igen ! Var ju Malta i september senast vi lekte alla kontor.

Undra om det blir ett värre fylleslag denna gång....finns risk för det :S


Dagens MumsMums:

Image

rodrigo vasquez


För nu jävlar skall här hoppas lalalaaa =)

Början till mitt nyårslöfte är nu påväg att hända , pirrigt!


WOrd!


FIRK = Föreningen Iskvinnor mot Råa Karlar

Hittade den här för ett tag sedan när jag kika runt i blogg världen, och vad kan sägas mer än att det är riktigt kloka ord!! :)


Regler för en äkta FIRK medlem:


1. Vi är starka karriärkvinnor som aldrig låter män komma i vår väg.
2. Vi är snygga, roliga, charmiga, sunda, kloka, artiga, allmänbildade.
3. Tänk ”alla killar vill ha mig” och du kan välja och vraka.
4. Uppskatta dig själv varje dag, ta hand om dig själv.
5. När en relationen börja bli minsta destruktiv. AVSLUTA GENAST ALL KONTAKT! Gå vidare i dina fuck me heels!
6. Vi gör aldrig fel, det är bara karlarna det är fel på.
7. Ta aldrig för allvarligt på en relation. SLUTA älta! Gå vidare. Bittra människor = oattraktiva
8. Ägna endast din energi på människor som ger dig energi tillbaka.
9. Killar kommer och går, VÄNNER BESTÅR.
10. När du går ut, gör det endast för att ha kul med dina vänner. Inte för att hitta killar.
11. När du träffar någon - skriv en lista med för- respektive nackdelar. Försköna ingenting, då riskerar du att bli besviken om det inte går som du tänkt dig.
12. Endast det bästa är gott nog, nolltolerans mot män som behandlar dig illa och inte respekterar dig som den fantastiska kvinna du är.
13. Skriv aldrig onödiga Puss eller Kram. (vid textmeddelnade)
14. TA INGEN SKIT (någonsin) 
15. Gör mysiga, roliga saker med dina vänner.
16. Ett skratt förlänger livet!
17. Rör dig mycket och träna, ta hand om ditt utseende. Känner du dig snygg, utstrålar du det till alla andra.
18. Självständighet är prioritet nr 1.
19. Träffa endast män som likes you just the way you are!!!
20. MISTER DU EN STÅR DET DIG TUSEN ÅTER.

Kräka...

Mådde sjukt dåligt på jobbet efter lunch igår , frossa ,ledvärk ,rinnande ögon osv. Hann bara komma hem så spydde jag direkt. Spydde ett par gånger till sen kröp jag till kojs. Senare vid 21 tiden när jag vaknade upp mådde jag som vanligt i stortsett. Var precis och åt frukost med Anders nu och samma sak igen, kom hem-mådde illa-spy-frysa ihjäl.
Trodde jag kanske åkt på vinterkräkisen igår, men nu tror jag att det kanske är min omläggning av kosten som kroppen har svårt att hantera. Men jag mår ju bra i övrigt så bara att hålla i =)!!!

Det mest underliga är vell egentligen alla andra konstiga symptom jag åkt och det är att mina ögon inte är som de ska texter som jag ser i ögonvrån tex tidningar rör sig som på sånna där rörliga reklamskärmar och jag har ett konstigt tryck i huvvudet då och då samt att det ofta under dessa tjuter i mina öron :S . Jag hoppas innerligt att det bara beror på nån förkylning eller nått.


Dagens våta:



Marius Graatrud


Kanske en av världens bästa människor


"En bild säger mer en tusen ord"


Lite overkill...men insperation är aldrig fel!

Mina everyday checkouts:

www.gymglam.se

Malin Lundebrings blogg

Nu är det inte riktigt dit jag vill med min träning , men jag blir grymt impad av båda två och motiverad till tusen. Framför allt hittar jag massvis av kost tips,träningsupplägg och övningar att använda mig av.

Mitt egna mål är för er som undrar endast en stark fungerande kropp, dvs en välmående kropp utan extra hull här å där. En kropp som klarar allt annat jag vill göra i livet =) och framför allt en kropp som vill sova på nätterna (har hiskliga sömn rubbningar just nu :S )


Heart of a Lion


Kalla kårar

Vet inte vad det vart, men det här vafan en av de få filmer som fick mig att må riktigt illa. Nått hände inom mig :S

Book Of Blood


The Man



Nytt jobb , Nya Möjliheter! =)
Tackvare Katten !


Okey i might just do, look like The Christmas Poo =)!



Yberdålig kvalle jag vet :/ , men jag är fan oförskämt brun för att vara i Januari. Sug på den era vinter bleka jävlar hehe! Nääädå, nu får det räcka med färg börjar se galet ut i ärlighetens namn. Något overdone skulle man kunna kalla det.


HoRhUs

Nybäddad säng :) , längtar tills jag får sova haha!

Har fått en massa gjort idag som jag egentligen borde gjort förlänge sedan, nu är det inte mkt kvar för att det ska vara levnadsvänligt här igen . Egentligen bara den där jävla tvätten som skaver och gnager här inne :S.
 VAFAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN HYRESVÄRD!!!
Har snart bott i det här huset ett år och bara lyckats tvätta i båda maskinerna 1 enda gång, sen har den andra vart trasig i stortsett hela tiden. Och det spelar ingen roll hur många som ringt eller hur många gånger...de lagar bara provisoriskt istället för att byta ut skiten . HorHus!
Oki, nu ska jag inte ta i....men jag blir så jävla lack *punkt!*


Om jag någonstans hittar någon som kan älska mig ner i helvetet, då ska jag stanna där!

Läste min gamla blogg idag, det är en väldigt gammal en ska tilläggas .... hittade följande rader:

Hennes kropp har en längtan...

En enorm längtan gör sig påmind i varje cell ,varenda ven i hennes kropp skriker på samma kvävda sätt som när man tappar andan.
Hon hade turen, tog sitt förnuft till fånga, insåg att kicken inte skulle rädda henne denna gången heller.

Idag hade hon istället tankarna på de små rosa pillren, de som får henne att dansa och känna sig lycklig ,återigen tänkte hon tanken att förnuftet skulle komma.
Men ju längre dagen gick desto mer började tankarna virvla, lycka lycka LYCKA!
Hennes tankar om lycka vet hon är en lögn, dock så lätt att glömma.
Nu sitter hon och hoppas på att förnuftet tar henne fatt, innan hon gör slag i saken.

Innan hon ger sina celler och vener lycka, den lyckan som är en lögn.

                                                                                   
Jag överlåter de förutfattade meningarna till er själva, men för att göra er besvikna så var hela bloggen uppbyggd på massvis av noveller jag skrivit under åren som är kopplade till möten mellan människor. Om än många gånger väldigt mörka ock destruktiva . Men jag är glad att jag under den perioden skrev av mig istället för att fastna i ångestläget.

New moon en besvikelse

Kom just hem från BananDan där vi tittat på New Moon och fläskat oss i vanlig ordning :( ( blir extra kötta på morgon prommisen) . Hade riktigt höga förhoppningar på den här filmen men tyvärr så höll den inte upp första delen alls. Så nu hoppas jag innerligt på att 3an ska styra allt till rätta igen .... återstår bara ett år av väntan.

Tittade på en kort dokumentär om en grotta strax utanör Borlänge som Dan är sugen på att besöka , håller verkligen tummarna att jag får chansen att haka på . Det vore så sjukt najz! UX är en av de få saker som verkligen får en att känna sig vid liv . Jag njuter verkligen med varje cell ! ♥

Börjar känna mig sjukt febrig igen , slår aldrig fel så här på natten. Senaste nätterna har varit en ren plåga, vaknar varje morgon helt kokhet. Men så fort dagen börjar gå lite så blir jag feberfri men fof tröttsatan!
Nää nu somna till PH tidig uppgång imorgon.

Bjuder på detta klipp åt er som natt sömn:


Kan ju stämma in på vem som helst...,tolka som tolka vill.

  • har en grandios känsla av att vara en betydande person (t ex överdriver talanger och framgångar, förväntar sig att bli behandlad som höjd över mängden utan att genom sina gärningar gjort sig förtjänt av det)
  • är upptagen av fantasier om obegränsad framgång, makt, glansfullhet, skönhet eller fulländad kärlek
  • tror sig vara en speciell och unik person som bör söka sig till, eller bara kan bli förstådd av, andra personer (eller institutioner) som är speciella eller har hög status
  • kräver ett övermått av beundran
  • har en känsla av särskilt berättigande, dvs har orimliga förväntningar på särbehandling eller på att andra automatiskt ska svara upp till hans eller hennes förväntningar
  • utnyttjar andra, dvs drar fördel av andra för att uppnå sina egna mål
  • saknar empati: är obenägen att uppmärksamma eller identifiera sig med andras känslor och behov
  • är ofta avundsjuk på andra eller tror sig vara föremål för andras avund
  • är arrogant och högdragen i sitt beteende eller sina attityder

Säg nått jag inte kan :P

Oki nu ska vi se , här gick det fort kan jag säga :) .Men nu jävlar ska vi lösa ekonomin ! Man gör vad som krävs sa räven =)


Att behandla andra...

Varför gjorde jag ens det jag gjorde nyss? Hade det inte varit bättre om jag bara låtit allt flyta iväg tex om jag bara hade ignorerat allt. Jag vill ju faktiskt inte längre . Ibland tänker jag tom att allt var bättre förr, fast det inte är sant . Det är ju bättre nu när jag faktiskt inte känner något behov alls what so ever.

Problem nummer 2 då? Jag vet inte vad jag skall ta mig till med mina andra 50% . Måste ju få jobba men som läget ligger just nu så finns det inget att göra :S  . Förutom mina 50% HR sen är det dött 50% betyder just det också att halva lönen ryker! Dvs om jag inte hittar nått annat sålänge som marknaden är död. Åsberg??

Problem nummer 3 , finns folk som är skyldig mig pengar som så fort det kommer på tal får för sig att de är Usama bin Ladin och gömmer sig i nån jävla grotta där de hör hemma. Nää förlåt men jag börjar bli jävligt trött på det. Och är faktiskt för första gången på riktigt jävla länge i stort behov av just PENGAR! Vad hände med min ekonomi? Den var fan grym fast jag slösade. Men tydligen inte tillräckligt hållbar för att klara av den smällen mitt underbara X skicka på mig.
Nu ska jag inte skylla allt på honom för givetvis har jag ett ansvar i det som blev.

Det dummaste jag tar mig för är att lita för mkt på andra människor. Fast å andra sidan så kommer de som förlorat min tillit aldrig heller veta vart de har mig . Jag vänder inte andra kinden till, jag betalar med samma mynt istället.


Lets hit the treadmill

Mys dag i stallet, nu lite löpning inomhus tackolov! =)


CoGitO ErgO DoLeO...cogito ergo sum?

Kanske det ja! Men vad ska man DO?. Missarna är färdig borstade efter många om och men. Paradise hotell avsnittet är inte utlagt på play ännu och jag har skit tråkigt. Vilket i sin tur leder till att jag tänker och överanalyserar en heldel ...antar jag.

Har ju en påminnelse till mig själv på min handled just för att jag inte ska tänka för mkt. det brukar ställa till det för mig.

Cogito ergo doleo

Så nu var det slut tänkt på iallafall det jag satt och spånade på för en stund sedan. Just nu tänker jag bara på hur dumt det hela vart...tankes förloppet liksom. Det ena ledde till det andra osv. Ett jävla dilemma det där haha :)
Nää nu kolla om det finns något att somna till .




                                                                                                                                

                                                                                   ♣  ... but I don't know why I throw these knives

 


Han kan sätta ord den där Lars!

                       


















Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Pyssel

Jahapp då var ytterligare en dag över :(
Känns skit trist att dagarna går så fort, vill ju hinna med så mkt.
Har iaf hunnit med häst,hopptävling,jobb,lite städning och en fika med Sofi.

Skulle egentligen tagit tag i att börja måla men upptäckte att färgen jag hade inte var halvblank utan helmatt och dessutom i grå ton .... Alltså inte det jag var ute efter direkt. Men bra blir det när det är klart! Nu funderar jag på vilken färg jag ska satsa på som accent färg här hemma. Antingen så fortsätter jag att köra på lila trots mkt shabbychic eller så ska jag satsa på koltblå. Måste klä in soffan i nytt tyg (den lillalillakökssoffan ) och den lär ju gå i samma ton som det andra isf. Dessa tyger funderar jag på bland annat:


Men det tåls att fundera på , kanske blir det bara en av basfärgerna jag har här hemma . Så blir den lätt pyntad med kuddar?
Kommer sätta in före och efterbilder på alla prylar så småningom. Förhoppningsvis har jag även lyckats spackla ihop mitt hjul jag inte pysslat med snart i ett halvår :S

Det är bra med snälla stallägare =)!

Nää nu är det dags för katternas omgång med borsten igen!

Go´kväll på er!

2010

Lite visioner från min sida då :)

Skidresa med Vendator
Dublin , hästauktion?
Ny häst
England,Portsmouth
Microlane?
Fixa bryna
Få plats i mina 36:or
Tävla
Fortsatt FRI
Fast jobb
Resa till något varmt ställe:
Thailand
Malaysia
Tråkigt medelhavsland
Kul medelhavsland

TA KÖRKORT både personbil o MC
Ställa ut Otto


Listan lär ju fyllas på eftersom och vissa saker givetvis bockas av =)!
För hoppningsvis hittar jag mig ett bra boende också trivs bra i min lilla 2:a men jag söker med lykta efter andra möjligheter . Gärna litet litet torp med snickarglädje ! Har hittat en heldel gobitar senaste månaderna men då avsaknaden av körkort är ett faktum så har det inte fungerat. Så körkort är ett stort PRIO!

Inga ting är dolda. It takes one, to know one.

Jag är så orolig!

Vad händer med dig?

Kom tillbaka!

Är det som jag befarar?



...jag håller hårt i mina tummar så dom blånar och hoppas att jag har fel.

oj..men vad skriver hon :O!

Har egentligen inte så mkt att skriva ....
Men jag har har så många tankar och drömmar i huvvet just nu så jag varken vet ut eller in. Har fattat vissa antagligen bra beslut ? , för ett fortsatt sunt liv.
Kommer rensa en heldel bland människor som inte gör mig gott, inte så att dessa gjort mig direkt illa eller så. Men jag kommer jobba för att nå mina mål och behöver därför omge mig med likasinnade. Dvs människor med driv och visioner. Att sitta med ett gäng människor som är "nöjda" med livet tar mig ingenstans. Energi föder energi vet vi ju alla :)

Mesta dels ska det bli skönt att verkligen säga Hej då till alla bakåtsträvare. Det är värsta sorten ...usch! Hur dom ens kommit in kan man ju undra. Jag behöver nog inse att jag inte kan rädda alla eller ens motivera människor som inte är villiga tillförändring. Stor skillnad på de som är rädda för förendring och de som är ovilliga.

Jag lärde mig många läxor under förra året och viktigaste läxan var nog att det inte finns någon anlening till medlidande till mnniskor som inte förstår sitt eget sammanhang i det som händer dom. Dvs inser inte faktan bakom konsekvensen. Allt som sker dem beror bara på andra människors brister och systemet i välfärds sverige! MEN VAFAN TA TAG I ER SJÄLVA!!!

Haha nu vart jag nästan arg när jag började tänka på alla arbetsskygga idioter och folk med alla möjliga "hitte-på -sjukdomar" som dom skyller på en den ena en den andra.



                                                                                                             ♥Det är bara du som avgör!


ptja...

Hmm så vad har hänt sen nyår? Mesta delen av tiden har spenderats i stallet och på gymet (tro det eller ej men det är inte nyårslöte).
Men på nyårsdagen tog jag faktiskt mitt pick och pack till Säter för en snabbvisit hos Herr Svärd. Säter var sjukt fint i all snö måste jag säga , galet!
Vart tidig hemfärd redan på lördagen som spenderades i stallet så klart :), sen vart det gym med Andreas och därefter nykter utekväll på Heartbreak med Andreas+vän. Var riktigt kul att vara ut och spana på folk. Dock inte så mkt "kändisar" som jag befarat. Men nån var det iaf, tyvärr sånna som man önskar man inte kände....  Hua!

Igår var jag ut med Märta på ängen , Märta som äntligen började trilskas lite ( äntligen?) hon ville vare sig det ena eller andra , så hon provade konstens alla regler för att slippa undan . Hon lag sig ner i meter snö och försökte rulla med mig på ! Var så sjukt paff så jag kunde inte ens bli arg på skrället haha. Får se vilket humör damen är på idag då ?








                                                                                                                     
                                                                                                          You make me ill...prettyboy!


skit dator!

Hade båda de senaste inläggen i utkast, varför vart de så mobbade när jag publicerade?! Nån skum upplösning i den här datorn ibland. Ni får stå ut !

Gott nytt år på er både ni fulla jävlar och ni tråkiga hemma sittare :P

 


...slutet

MMIX

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj! Hur mkt som helst . Besökte massvis av nya platser, Thailand,Malta,Jönköping haha. Snorklade bland en massa hitta Nemos. Åt Haloumi ( Älska) . Var på en klubb med livakter överallt och nästintill "vitt golv".

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Lovade mig själv att finna en väg ur 2008as problem, och jo det höll jag kanske inte som jag önskat dock.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja såklart världens bästa Kingston kom ju!

4. Dog någon som stod dig nära? 
),

5. Vilka länder besökte du? 
Thailand och Malta , skulle ha blivit en tripp till England i maj men den blev tyvärr aldrig av.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? 
Lugn och Sinnesfrid

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?  
12 september.... 

8. Vad var din största framgång 2009?
Trots alla motgångar så har jag härdats och legat i på mitt jobb vilket visar sig ha varit totalt lyckat!

9. Största misstaget?
I år inns det tyvärr
många , men jag väljer att se dom som lärdomar och inte misstag. Eller jo... att lita på huset mittemot var ett misstag och givetvis att jag sumpa Sensation.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fått många knivar i både rygg och hjärta.

11. Bästa köpet?
Helt klart Märta! Snacka om att hitta tillbaka till kärleken. Het 2:a plats Iphone *LYCKA*

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Vill jag inte tänka på :S , Men skor och annat impulsivt lyckohöjande.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Måste säga det samma som den jag
tjuvat i från. Mina VÄNNER har gjort mig ruskigt glad! Här vill jag lyfta Linnea P, Fröken Flink, Lina , Thomas, Anders, utan er hade jag inte klarat mig det är ett som är säkert!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Ras Cricket- skin
Kalle Baah - Små små svarta änglar
Portishead - Roads
Miss Li - Backstabber Lady
Saosin- Seven years
Kartellen ft Jacco - PrOGramrebeller 
Sia - Breath me

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så sorgsen...

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit tag i min blåögdhet

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Låtit mig såras, kännt efter

18. Hur tillbringade du julen? 
Med de som betyder mest mina vänner

19. Blev du kär i år?
Flera gånger :) , vissa lyckade, vissa mindre lyckade. Men Märta mest lyckad !

20. Hur många one night stands?
 

21. Favoritprogram på TV? 
Trots nytt köp av Tv kan jag inte minnas att jag kollat på något, vart obefintligt tv tittande.

23. Bästa boken du läste i år?
Skadad, jag spydde rös och kände sån skam. Gick verkligen in i djupet den...

24. Största musikaliska upptäckten?
Det finns vell
 en enda sak gör att jag fortfarande är glad över att jag fick av en person och det är upp ögonen för Portishead , hur har jag kunnat leva utan dem?

25. Något du önskade dig och fick? 
En ny chans :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Allt annat

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Satt på ett tåg i 13 timmar för att sedan landa i Halmstad

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Varit mindre "Emo"

30. Vad fick dig att må bra?
Har jag inte svarat på detta ? :S
Men Lill Duvan , Fröken Flink, Lina och UschÄsch ni lyfte mig verkligen varje gång jag trillade Hårthårthårt!♥
Och att jag äntligen börjar bli hel efter 08. Jag började träna, hitta tillbaka till gamla intressen. Sommar SoLen! Liam :) , Sofi ,höll nästan på att glömma henne. Malta och Maurice , så underbart.

31. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Ohh han i Twilight hur het får man vara, den blicken *MuMs*

32. Vem saknade du? 
Hera med husse saknade jag ända in på hösten,trots allt elakt runtomkring. Hera saknas mig fortfarande .
R saknas mig ibland.
Och Thomas saknas mig alltid, en sån vän hittar jag aldrig igen.

+mommo

33. De bästa nya människorna du träffade?
Thomas !!!

34. Mest stolt över?
Nicklas för den han "har blivit"

35. Högsta önskan just nu?
Att lyckan jag känner nu bara blir bättre :) Kärlek och framgång. Sen önskar jag mig Elske också ,jag tror vi kommer finna varanndra.

                                                                                                        
                                                                                                                                 


                                                                                                           You cant always get what you want



RSS 2.0