Ett axplock av 2009

100% partyboat, 40 kvar, Brännde upp en bil, Thailand, Telia Inbound, Räka,Skaffa Katt, Bytte partner, Klev på, Fick en inneboende, Fick hjärtat krossat i små bitar, Flyttade , Massa cross, Massa gym, Hade en läskig efterfest som resulterade i trasiga skåpluckor, Badade badkar med en barabara ko och drack likör 43 utan mjölk, Började ringa, Eventade i Örebro, Eventade på Elmia Wood ,Var på Miss Li, Fyllde 25, Drog till Halmstad i 2veckor med Kim, Var på världens schysstaste club på Tylösand, Firade midsommar i Helsingborg med Kim,Malin och Shayan, Lag in ordrar i 2dygn i 40graders värme, Spårade ur, Hittade 2 vänner som kom att betyda riktigt mkt, Sov mkt på andra sidan gatan och sorterade tankar, Onsdagar i Sandybay, Byggare Bob,Linnea Flyttade, Tomt, Johanna flytta in med buller och bång, Sov dåligt, T flyttade in , R försvann, Var på gävle båtfestival, Tillbringade mkt tid i storvik, Åkte massvis med motorcykel, Hade härliga samtal under ytan, Hade en rosa fest, Åkte till Malta, T försvann, Jag försvann, Träffade ytterligare en ny pärla, Träffade en gammal pärla, Åkte till Sävik , Vart "kär", Klättrade omkring på psyk, Lekte med Åsberg , Skaffade en till katt , Köpte en häst , Blev bitterÄntligen Lycklig på riktigt!  

Ett litet urval, har varit en rejäl bergochdalbana det här året.
Men man kan sammanfatta det med äkta glädje (om än lite) och massvis av djup sorg.
Vilket i sin tur ger alla runtomkring både lärdom och en ny nyansering av livet.



Underlig Människa = Underlig Dag

Vilken underlig dag =)!

Mest positivt iaf, började dagen med att jaga tvätt tid misslyckades igen . Sedan blev det en sväng ner på gymmet testade boostern igen och tycker inte den smakar illa alls ännu iaf. Men den ger sjuk pump blir som en karl hahaha :). Gick hem med ben och röv som en gummiboll men fof med sjukt mkt energi  *ME LIKE*.

Drog till jobbet , massa admin som gjorde mig helt vimsig och tom i bollen resten av dagen. Fick ett skumt samtal som i sin tur gav mig ett möte med ett par gamla godingar .
Hamnade i en soffa med Harry Pothead och Dansken och gjorde dessa godingar:


Nu är jag mätt , trött och belåten ! Och snart är det dags att utsätta sig för min hat kärlek och sen förmodlingen dö några timmar innan det är dags att ta bussen till stallet för att träffa min äkta kärlek.



Ge upp,du känner mig inte.






                                                                                                       

                                                                                    ♥  Ok, jag erkänner du har mig runt dittt finger

 


Och till dig N.S!

Jag vet att jag kanske verkar kort och stram, men du vet vart jag står och varför. Att hålla dig på avstånd gör det lättare för mig att bryta allt helt, rätt uppochner .
Därför väljer jag att se det här som ett äventyr, vi får se vart det bär. Inga skyldigheter , inga förpliktelser mot varanndra. Inga kosntigheter , OK?? :S

 


Nånting fattas mig...

Nånting fattas mig, vet inte riktigt vad...eller jo det gör jag.

Sitter i en sjukt jobbig period nu vill inte låta mig påverkas av alla spel runt omkring men det är oundvikligt , spela spel är det en del av att vara människa det? Jag har aldrig vart bra på det där utan kör mitt race bara , kanske därför folk uppfattar mig som underlig och ibland t.om. mystisk (som en herre inte ett dugg mindre skum sj sa till mig). Beror det på att jag tycker hela det här sociala spelet och alla konstiga maktkamper bara är trams? Man kan ju börja fundera...

I vilket fall som helst är jag urless på det mesta, både folk och fä. Men framför allt de som aldrig lämnar en i fred och de som lämnar en ifred fast man inte vill :P .
Vissa lämnar ett tomrum direkt och andra önskar man bara att man aldrig mött. Men för att se allt från den ljusa sidan så är allt utav lärdom och ibland måste man trampa på en nit en gång för att aldrig upprepa samma sak och ibland får man snubbla 1000ggr.

Mest förtvilad är jag just nu över min lilla katt som verkar hängig ,vet inte vad det är för fel :S . Har just nu lindat in honom i en varm filt jag springer och byter ut mot en ny då den svalnat. Vågar inte sova ifall han blir sämre. Han visar dock inga andra symptom än att han är mindre livlig och kanske något rinnig i ögonen (vilket är vanligt för perser) , men jag är en höns mamma och nått känns inte rätt! Är han inte bättre imorgon så lär det bli farbror doktorn omedelbums.
Med andra ord är jag förtvivlad över ganska mkt , känslolivet är inte på topp direkt. Nerverna på utsidan också tror jag.

Men jag ser framemot en härlig ny vecka och framför allt nyår , det ska bli spännande =)
Imorgon blir det fixa naglarna så dom matchar min nya blåsa !

Dags å kolla till missen .
Sleep tight!

                                                                                                                    
                                                                                          ♥ your´s truely, Miss Umberella


To be gone - Anna Ternheim

... leave the body, leave the mind Varför finns du ens i mina tankar? , varför tillägnar jag ens det här en sekund? Varför låter jag dig ens smyga dig in på? Slöseri med både tid och känslor , jag vet! Men en dag möter jag dig och uppfyller det jag drömmer om , den dagen jag låter mitt ego ta överhand . Då möts vi på samma plan du och jag. just nu tyvärr... så är tiden inte inne att ta saken i egna händer. Men jag väntar med längtan och fruktan, det är dig jag åtrår överallt annat. Du,Jag ,slutet . I need to go to sleep thats the only time i can find peace. Sov sött där ute !

Virus

Mitt första inlägg från Iphone , har inte fattat hur man ska få in det tidigare. Men efter lite googlande då löste det sig. Båda mina bärbara är kaputt nu , den ena vägrar touchen funka på och den andra har strömstrul :( Jag dom precis tackat nej till en ny, men ska kolla imorgon om jag kan hitta en Mac till bra pris . Annars då? Så mår jag piss fortfarande både i kropp och själ, skulle egentligen gått ut idag som alla andra Svenssons men fattade beslutet att hemma är alltid bäst . Har sovit massor så jag känner mig något piggare . Förhoppningsvis så pass pigg så att jag imorgon hinner städa innan det är dags för stallet . Förhoppningsvis kan jag börja med min nya byrå imorgon måste bara köpa på mig lite färg först. Den kommer verkligen bli kanon i hallen ! It was like in the movie, saw.

SinneR

Hur som haver så är jag redan less på att ligga i sängen kroppen värker och det tar 100år för mig att skriva ett jävla inlägg då jag noddar till då och då.
Värst är det när jag kommer på att jag nästan inte andas eller får för mig att jag inte andas (omedvetendödslängtan?).

Pratade med Fröken Flink nyss och den här ledigheten framöver kanske inte blir så tokig ändå ;) , kvinnan har alltid haft hopp om att skicka ut mig på diverse upptåg och nu har jag faktiskt tänkt ge det en ärlig chans.
Man kan inte bli värre än som det är just nu iallafall och med det menar jag inte att det är något fel på min aktuella status, för jag trivs med den rollen ganska bra :)
Men kan vara kul att bara hänga ut och testa nått nytt.


                                                                                                                     

                                                                                        ♥   I`ll rest my case, until death do us apart

 


Long Gone Bye

Are you gonna miss me when i´m gone, is it all really said and done.
The day i move, will you be sad
And do you ever think of all we had 


So I wave Goodbye to you
I´ll never spend more time with you
So I say Goodbye to you
I have to get by with out you

I´m leaving again for somthing new, will I be forgiven
Cause i do belive that love, and pain is all the same
And i´ll be forever searching for that flame

So I wave Goodbye to you
I´ll never spend more time with you
So I say Goodbye to you
I have to get by with out you

I´v been in love before but I had to runaway
This time I thought you loved me and wanted me to stay.

So I wave Goodbye to you
I´ll never spend more time with you
So I say Goodbye to you
I have to get by with out you

I have to do it all again with out you , I have to do it all again with out you....


Trillade över denna gamla godingen i min Ipone , säger mkt om mitt tillstånd och mina tankar just nu.
Tror inte det finns en aning om att jag tänker på dig ibland ,faktiskt. Men det gör jag ,mkt dessutom!

Vet inte hur tankarna hamnade där just nu dock eller jo det vet jag ...


:(

Nu kommer det jag kännt i kroppen verkligen börjat bryta ut  . Vaknade i natt helt dyngsur , fick byta sängkläder 2ggr för att sen frysa ihjäl ett par timmar.
Tvingade mig själv till jobbet, febrig som ett svin såg ingenting ,gick in i en snöhög tog 25 min istället för 10. Jobbade med massa admin ,blev utkastad ur systemt 4 ggr, pallade inte mer,gick hem!

Så trevlig har den 21 december varit hittills...

Undra vad den har mer för trevligheter att erbjuda?
Oj vad jag tycker synd om mig själv just nu, som att saker och ting skulle bli bättre av det.

Nää ska proppa i mig ett piller och lägga mig under täcket och hoppas på att det är över till imorgon så jag kan göra det jag ska istället. Och förhoppningsvis drömma om julshopping ,kärlek och framgång!



                        så här pigg...

Skepp O Hoj!


Längtan!

Fan vad less jag blir på blogg.se!

Satt just och knåpade på ett inlägg om festen igår (som inte urartade :) ), så försvann skiten. Men aja, kvällen slutade iaf med att jag , A och Fröken Flink tog bussen till Sandybay för att festa hos grabbarna Strand och Anton. Tyvärr så var det ingen Hit denna gång så vi var hemma igen redan vid 2 snåret. Vilket känndes sjukt skönt imorse. Dessa tidiga mornar och sena nätter börjar ta ut sin rätt. Ska bli så grymt skönt med lite helledigt, ett ledigt utan några måsten . Jag kan lalla omkring i stallet hur mkt jag vill utan att tänka på att jag ska jobba, kan borsta mina små missar i oändlighet eller bara ligga i sängen och glo i taket om jag vill .
SÅ SJUKT BEHÖVLIGT!
Har ju minst sagt varit ett hektiskt liv de senaste 6mån om inte mer?
Tid för eftertanke och reflektion är mina ända måsten.

Eftersom jag varit en stygg flicka i år så kommer det ingen tomte :( , isället får jag köpa mina egna klappar. Några av mina funderingar går åt det här hållet (måste ju ha nån önskelista som alla andra fast jag är mobbad).

 



Men mina favoritklappar har jag ju redan i mina ägor :

Lilla Otto och Märta  

Tänkte bjuda på lite fler bilder  som gör mig glad som jag just hitta på bla min första stora häst ,Pooltaket på Malta , Bastun i stugan osv.
Varsogod en salig blandning som gör mig lycklig!


....den sista bilden känns inte så tokig just nu då jag fryser och borde hoppa i säng omedelbums.

Men jag har mina tankar på många andra håll tror jag visst , mestadels på att få hjärtekrosset att gå över och gladare blev jag ju just precis nu . I´v got a message ! ;) *LYCKA*

                                                                                             
                                                                                                       
                                                                                                    
                                                                                                   ♥  strike one!


Lyckorus

Oj vilken fantastik dag det varit! =)
Jag hatar att frysa , men den här typen av kyla är tamefan det bästa jag vet.
Började morgonen med en sväng till stallet red Märta idag som nummera faktiskt bjuder till och rör sig i alla tempon om än svajigt, och hon har tom börjat fatta hjäperna riktigt bra . Duktig våran lilla bruttis ! Solen låg på på ridbanan som var täckt av massvis med puder snö en riktig idyll.

Kom till jobbet gjorde inte alltför roliga arbetsuppgifter ... ,sjukt enformigt. Men vem tackar nej till lite extra timmar? Jag skulle kunna jobba tills jag dör känns det som ibland varje minut ger mig sjukt mkt på det stället. Samtidigt som vissa dagar är avsaknaden av motivation och energi som bortblåst. Men den svajigheten har jag förståelse för just nu iaf.

Senaste kvällarna har jag mest myst omkring och trivts med livet till skillnad från hur det kanske sett ut dess för innan. Igår var jag hem till Fröken Flink och fick mig ett gott skratt och prata om en del saker som tynger oss, men som vi tagit tag i ( hoppas du blir glad vår vän ). Gick hem och lag mig riktigt tillfreds med mig själv .
Och nu har jag vart uppe med ett gäng knasiga killar och druckit lite öl och lyssnat på riktigt gamla godingar så som Leila K , Dr Bombay och Inner Circle.

Men imorgon börjar stressen och pressen , Julfest för kvällskommunikatörerna .... brukar kunna leda till mer eller mindre trevligheter :S ! Känner mig inte särskilt taggad alls . Men ska bli kul att hylla alla guldklimpar!

Har så sjukt mkt jag skulle vilja skriva och dela med mig av här , men man måste ju tänka på att allt är offentligt och inte bara blir läst av ögon som förstår =)



                                                                     ♣ Konichiwa Bitches, i´v made up my mind!


Karma is a bitch

Fan idag slog nog karma till!
Helt plötsligt från ingenstans fick jag feber mår sjukt risigt, jag har verkligen inte tid med sånt skit just nu!

Men dagen började bra iaf , massa mysig snö,ridtur och lunch med bästa Fröken Flink med sällskap! Tror dock det var hon som smittade mig där.

Idag vart jag sjukt påmind om vikten av att välja vilka kort man vill visa och nödvändighten av viss distans till andra , men också vilka vägar jag väljer att gå nu och framöver. Jag har fattat mitt beslut och vet vad jag vill så nu är det bara att jobba på det/för det varje vaken minut! Vet att jag klarat det förr så den här gången borde vara en "piece of cake" =)
Det är första steget i rätt riktning för att allt annat skall trilla på plats.

Nää nu slår frossan in och ögonen svider som kattpiss , hoppas verkligen på en kry morgondag då jag skall upp klockan 5 för STHLMs resa.



                                                                  - People said his brain was infected by devils 
 Infected by, infected by, infected by devils


                                                                                                         
                                                                                                                       
                                                                        ♥ Stuck with your mind games


Total kaos och känslomässig misär



Igår var det då alltså dags för utekväll med brudarna.
Och precis som i vanlig ordning när Lill Duvan kommer hem så åker vettet ut.....hon är en levande spritmaskin den norrländskan.
Överlag var kvällen trevlig vi tyckte alla själva just då att vi var rätt städade, tills man idag vaknade och insåg den brutala sanningen att man inte kan betee sig som folk!

Hamnade i slagsmål med några äckliga killar på krogen som antar att alla brudar är till för att tallas på hur som helst. Otroligt onödigt med den formen av uppläxning inget jag skulle göra i min vanliga kostym om man säger så.  Tur att ingen av mina andra mer eller mindre "kreativa" påhitt vart uppfyllda.

Står just nu i en känslomässig bergodalóbana utan dess like ena stunden vill jag bara gråta nästa är jag helt tom. Antar att det är Herr Ågren som igår hette Kapten Morgan som talar.

Nä nu blire att ta sig i kragen och hoppa i bingen för att klura lite på livet och kika på The Hill´s

                                                                                                    


                                                                                                     what the fuck diffrense ?♣


En smula mani kanske...



OJ nu vart det lite väl mkt bloggande, men det känns faktiskt skönt att kunna skriva av sig,dela med sig ofentligt. Givetvis väljer man vilka kort man vill visa. Men i första hand skriver jag för min egen skull påsåvis får jag ur mig tankar samt att man på något sätt in ger ett sorts allmänt löfte. Eller så kanske jag bara har en släng av Bloggmani...vem vet ;)



Dagens bästa: Alla Utvecklingsmöjligheter som bara flockas runt mig just nu
Dagens inte så bra: Att DU saknas
Dagens musik: Sia- Breath Me
Dagens måste-göras:  Julfest :S 
Dagens (nattens) syssla: Blogga, Jobba på en målbild
Dagens önskan: Lghten på loftet i huset brevid!!!! (flytta för fan)
Dagens längtar efter: Egentid :)


Magic

Kan inte låta bli att delge mig av den här, tårarna sprutar av känsla !

Det här är Friesern jag förhoppningsvis (håller tummar och tår) kommer att ridas pappa.
Sjuk pärla ! Vilket steg, Vilken precision!

Magi heltenkelt!

 

                            

                                                                                                                                      ... du finns i mitt♥

Ha så kul ikväll pojkar,men jag kör fett ös imorgon =)

Blev en liten mysstund uppe hos Kim direkt efter jobbet, grabbarna skulle ut och partaja så de drack lite öl(avvis).Men jag spar mitt till imorgon ,drack en kopp Thé med världens smaskigaste hemmagjorda houning istället. FETT ÖS! =)

Satt och shit chattade med dom ett tag...
Fick veta endel grejjer som gjorde att det känndes och att jag önskar att folk vågade konfrontera en med dem istället för att oroa sig på håll. Jätte trist men jag förstår det ju samtidigt! Baktanken till sakerna är jag vell mer skeptisk till (konspirationsteorier).
Men nu hoppas jag allt är klart och uträtt iallafall.
Vet ju att jag får skylla mig själv, det har ju vart mina val och det är inget jag kommer ändra på . Alla människor har förutfattade meningar och det är givetvis OK till en gräns, men sen kan man kliva över också och anse att ens förutfattade meningar är det samma som SANNINGEN.
Nu är inte jag nån ängel på det viset själv heller, för jag har och gör absolut så ibland också. Men det känns när det drabbar en själv, när människor lever på sina egna ideér om hur andra är och varför etc.
Men samtidigt är det nyttigt att få höra, önskar bara att "feedbacken" kommit direkt.

Måste bara tillägga att jag trots allt är glad så ingen tror att jag sitter här på andra sidan och deppar och ömkar mig själv :P



Haha vart kom den här ifrån kan man undra?

                                                                                                                                ♥ gionna


Fröken Söt


There´s A Big Day Coming Up For Me !



Ibland vänder bara hamsterhjulet och man blir rätt vanlig igen...
Slut på konstigheter,slut på dumheter,slut på slöseri av liv.
Livet leker ju på rätt bra ändå!
Man kan t.o.m känna tillhörighet till "normal"
jag välkommnar o,dig stora sundhet till både kropp å själ =)
Hahaha oki fortfarande lite knasig kanske ....

Sov Gott!

                                                                                 ♥ Truly,Madly,Deeply


Lycka i Juletid



Äntligen har jag pratat med Ki , känns som evigheter sedan vi gjorde det. Hon har lov redan nästa vecka ,jag som hade planerat en övernattning hos henne innan jag ska till kontoret i Alvik .Men nu har vi en bättre plan, då vi båda har ....inte ett skit för oss i jul så ska vi fira den tillsammans och leva ut som back in the days :)Hade ju egentligen andra planer för julen men dom rimmar inte riktigt längre. Natten den 22:a drar jag och Flinkan ner till Ullared hon ska shoppa julklappar till familjen, jag oxå iof men till mig själv och mitt zoo . Massa massa hästprylar och skor (scorettoutlet) är det jag ser framemot allra mest.
 Tror det här kommer bli den bästa julen på länge!


Your heart is cold as ice


                                                                                                                           ♥Yours Truley


DroWninG




For two long years i got away
How knows when it comes, it could be today.
I´m still alive and I´ll wonder why?
 you made me think that i would die
I´m over here and i´m staying strong
about to fall ,but hanging on

The hardest thing is when they Die
The friends you have, that tried and tried

Will I be forgiven
For what i´v done and the mess that I live in
Maybe life gets better
If i´ll send you this letter

Will I be forgiven?





Hit the road Jack and don´t you come back ...

Stallet avklarat utan avåkningar :)

Nu gymmet!

♥Yours truley


...some times the sound of goodbye is louder than any drumbeat


Once up on a time...

There was a pony called Drita Sign
                                  

Där var då lilla Märta :) , tyvärr gör inte mobilkameran henne rätta . Men det skall bli bättre bilder så småningom.
Idag har vi testat att longera pärlan och hon fatta vinken direkt , måste vara något fel på vår lilla ponny .... inte mkt till unghäst fasoner alls.

Finns risk för att det blir mkt häst här framöver händer inte så mkt annat som jag har nån koll på just nu , försöker hålla fokus på henne och resten av zooet. Givetvis jobbet också men där känns det som att det mesta kommer nu efter Nyår ;)
Händer grejer överallt eller snarare  kan man säga att det händer för mkt av ingenting på vissa fronter och för mkt av allt på andra. Bara å hålla i sig ,tuta och köra!

Nää nu nattinatti och bjuss på en låt, upp och provsitta lite på madamé imorgon.


♥ I natt delar jag säng med de små som betyder nått                                                               
  but still......
                                                                                                                                         I miss U♥


Det var en gång...

Vilken tur att Lill Duvan kommer till helgen, behöver verkligen nån hjärtlig hos mig nu...
JA jag vet jag har klivit på fel båt igen trots många varnande lampor, men sån är jag! Tar ett tag för mig att fatta att jag är grundlurad. Men som tur har man vänner även i motgångar.

Givetvis tungt men nu kan jag lägga desståmer krut på lilla Märta :)
Hon kom igår min och N´s lilla pärla. Svårt att tro att hon bara är 4 och i stortsett helt ohanterad , men än ska vi inte ropa hej...

Ska bjuda på någon bild såfort jag får fart på datorn.

Borde egentligen åka till Sthlm den här veckan för att uppdatera mig om 2010 men känns som att jag nog kmr skjuta på det till nästa vecka så jag hinner få se hästen landa lite.
Hoppas på att hinna ta en date med Ki då , som jag är urusel på att ringa till (SKÄMS).


Mkt som snurrar i knopp å hjärta just nu hoppas jag får ur mig det värsta och slipper ens unna det många tankar alls. Men om jag kunde få svar på vad /hur/varför så vore det ju det bästa . Heldre en kniv i hjärtat än 10 i ryggen. Har vart mkt i min rygg det här året, hoppas jag kan vända det till nästa och se vart jag valde fel väg så jag kan ta rätt.
Mest av allt önskar jag att jag förstog och kan förlåta mig sj och andra.

                                                                                 ♥Over.and.ouT♥
                                                                                         


Snövit

Snövit

Hon var "en snövit", med ögonen svarta som sot
hon drog en första line, precis som de andra gjort
men ingen varning om följderna restes till värn
snart var hon trasig och ensam, sökte ta spjärn
emot allt som tvingade, sårade, och stal...
det livet hon ägde en gåva så stor
hon drog sig till minnes, orden från mor...
du är vacker, du är viktig, du är ovärderlig min lilla skatt
nu stod hon åter, i mörkret denna tungsinnets natt
vart ska jag gå, för att finna en hamn
en finnes som känner ditt riktiga namn
det finns läkedom för de djupaste sår
det finns framtid och glädje i oändliga år
ta steget och fatta den sårmärkta hand
och spåren blir två, uti livsvandringens sand...




Fri vers av palle Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!


Hittade den här på poeter.se ,vad säger man .....djupt?!

RSS 2.0