I´v got some pjuking for you!
Skulle hem och luncha i godan ro på kyckling fileén jag marinerade igår.
Stekte och stekte, tyckte liksom redan där att den var lite underlig. Började äta den och spenat, tuggade och tuggade. Men det gick liksom inte den var , näää fy fan jag pallar inte ens skriva om den konsistensen och smaken.
I vilket fall som helst fick den mig att spendera 1h hängandes över den vita stolen.
Alltså inte så att jag blev matförgiftad utan för att den var så äcklig , så sjukt jävla äcklig. Jag jag har alltid varit känslig för underlig kyckling.
Jag försökte verkligen tänka på annat men fof trots att magen vid det här laget är toktom så känner jag hur det vänder sig bara jag skriver om det.
Helt slut blev jag, men spelar inte så stor roll då jag iaf ringer lite från hemma plan. Smyger mig kanske in en sväng senare för att hämta lite papper.
// Gionna Das Chicken